martes, 8 de mayo de 2012

Visita al IES. Cap de l'horta

Eldivendres passat, dia 4 de maig de 2012, vam anar de visita a l'institut IES. Cap de l'horta. Ens van rebre uns antics alumnes del Voramar amb un professor que s'anomenava Manel. Aquest alumnes eren Enrique, Lucía Ros, Marina i Nico. 
Ens van explicar moltes coses, com les taquilles, el funcionament de les aules, el horaris... També vam fer un recorregut per les aules i els espais de l'institut. Vam passarper l'aula de valencià i castellà de alumnes antics, per la de socials i la de ciencies de la natura, per la de tecnologia i la d'informatica i per la de plastica i el laboratori. Despés ens van ensenyar el gimnàs, els patis i la Cantina. En aquesta ens van donar  unes llepolies molt bones. 
Entrada de l'intitut  I.E.S. Cap de l'horta
Per últim vam visitar l'aula Magna, on vam veure un Power point (una presentació). En aquest vam veure les següents coses: els horaris d'entrada i d'ixida de l'institut, les normes d'aquest, i unes coses més. Després els professors (el cap d'estudis de l'institut, la del col·legi, la nostra tutora i un professor de pràctiques), van eixir de la classe i ens vam deixar amb el xiquets per a que els preguntarem coses. 
Després va tocar l'hora d'acomiadar-se, nes vam trobar amb aics als corredors ens vam sir adeu i vam fer marxa cap al col·legi. 
Per a mi va ser una eixida molt divertida, entretinguda i interesant. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario